Overslaan en naar de inhoud gaan

Tof, je hebt een studiekeuze gemaakt! 😁 Hoe je je moet aanmelden leggen we hier stap voor stap aan je uit.

 

Online aanmelden 💻


Online aanmelden duurt ongeveer 10 minuten. Je gegevens zitten dan meteen in ons systeem. Handig! Zorg dat je bij het aanmelden deze gegevens weet:

  • Je Burgerservicenummer: deze vind je bijvoorbeeld op je identiteitsbewijs of paspoort.
  • De gegevens van je vooropleiding of laatste school.
  • Je e-mailadres. Hierop ontvang je van ons belangrijke informatie over het verdere aanmeldproces (Soms komt de mail in de spambox terecht, check deze dan ook regelmatig)

Na je aanmelding 🏫

Een aanmelding voor een opleiding betekent nog niet direct dat je definitief ingeschreven staat. Zodra wij je aanmelding ontvangen, controleren wij of je voldoet aan de toelatingseisen en of alle documenten die we nodig hebben zijn aangeleverd. 
Om je aanmelding definitief te maken hebben we het volgende van je nodig:

  • Een kopie van je diploma (of cijferlijst voor als je je aanmeldt voor het vavo bij Aventus Lyceum). Als je in het examenjaar zit, stuur je deze documenten naar ons op direct na het behalen van je examen. 
  • Ben je 18 jaar of ouder en heb je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan hebben we ook een kopie nodig van je EU-paspoort of verblijfsdocument. 
  • Heb jij aangegeven dat jij extra ondersteuning nodig hebt, dan ontvang je een uitnodiging voor een maatwerkgesprek. In dit gesprek maken wij afspraken over de ondersteuning die jij nodig hebt.

Is alles compleet? Dan ontvang jij een inschrijfbesluit; een overeenkomst waarin definitief vermeld staat dat jij jouw opleiding bij ons gaat volgen. Bekijk hier de stappen nadat jij je hebt aangemeld voor een opleiding.

Hulp nodig of vragen over het aanmelden? 👋

Lukt digitaal aanmelden niet? Aanmelden met een papieren formulier kan ook.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice zit voor je klaar! Check onze openingstijden en contactgegevens