• Lancering Practoraat Data, Energietransitie en Circulariteit

  Maandag 17 juni heeft Aventus officieel het startschot gegeven voor het Practoraat Data, Energietransitie en Circulariteit. Deze nieuwe leer- en onderzoeksomgeving sluit naadloos aan bij de visie van Aventus om studenten voor te bereiden op een duurzame toekomst.
 • Vanaf 1 juli instroomeis op taalniveau bij Aventus

  Vanaf 1 juli 2024 gaat Aventus werken met een instroomeis voor anderstalige studenten, dit zijn studenten waarbij Nederlands niet hun moedertaal is en zij deze dus als tweede taal hebben.
 • Studenten presenteren ondernemersideeën bij Rabobank

  In samenwerking tussen de Aventus opleiding Ondernemer Small Business en de Rabobank hebben eerstejaarsstudenten hun ideeën gepresenteerd in een inspirerende Dragons' Den setting.
 • Gemeenteraad Deventer Bezoekt Aventus

  De dag stond in het teken van de onderwerpen 'taal' en 'veiligheid' - twee thema's die voor Aventus van groot belang zijn.
 • Studenten Aventus winnen Groenpact Impactprijs met Waterstoftrekker

  Aventus-studenten hebben een cheque van maar liefst € 2.500 gewonnen. Hun Solis Waterstoftrekker werd geprezen om zijn baanbrekende karakter en praktische toepasbaarheid.
 • Aventus heeft geen collectanten

  De politie geeft aan dat er meldingen zijn van frauduleuze collectanten. Zij doen zichzelf voor als studenten van Aventus, die voor het goede doel collecteren in Apeldoorn en omgeving. Deze collectanten zijn geen studenten van Aventus.
 • Volvo-dealer Nieuwenhuijse schenkt hybride XC90 aan Aventus

  De Volvo XC90 is een hybride voertuig, wat betekent dat studenten opdrachten kunnen uitvoeren op zowel benzine- als elektrische aandrijving. Dit biedt unieke onderwijskansen, aangezien het opties biedt die niet beschikbaar zijn in een benzine- of volledig elektrische auto.
 • Ambassadeur Niels leidt studententeam naar overwinning!

  Tijdens het ‘Dit is mbo-ambassadeurs gala’ won team midden met hun gouden idee! Niels, de mbo-ambassadeur van Aventus stond samen op het podium met Mara van Albeda.
 • Verkiezingsfestival @ Aventus

  Aventus heeft samen met de Nationale Jeugdraad (NJR) en ProDemos een verkiezingsfestival georganiseerd op woensdag 17 april, in aanloop naar de verkiezingen van het Europees Parlement op 6 juni 2024.
 • Lancering practoraat Positieve Gezondheid

  Het practoraat Positieve gezondheid is officieel gelanceerd bij Aventus. Een innovatie- en kennisplatform in de regio onder aanvoering van practor Ineke Tyndal.