Wil jij je laten bijscholen of juist omscholen? Nice to meet you. Of het nu gaat om een (deeltijd)opleiding, een cursus of het behalen van een (deeltijd-)certificaat, bij ons kun je terecht voor een leven lang ontwikkelen (LLO). 

Met een open inschrijving meld jij je aan. Bekijk ons LLO-aanbod hier. Wanneer je start is afhankelijk van het aantal aangemelde deelnemers en het aanbod van de opleiding, certificaat of cursus.  

Bij ons staat de student staat op één! We hebben oog voor de mens achter de student en bereiden ze dus voor op de toekomst. Iedereen verdient de kans om zich maximaal te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht is hierin de sleutel. Wist jij dat wij de grootste aanbieder van mbo-onderwijs in de Stedendriehoek zijn? Handig voor als jij in de regio woont of werkt. Ook hebben wij in deze regio veel samenwerkingen met bedrijven.  

Levenlanglerenkrediet 

Om Leven Lang Leren bij volwassenen te stimuleren is er het levenlanglerenkrediet opgezet. Hierin kom je in aanmerking als je geen recht meer hebt op gewone studiefinanciering en je jonger bent dan 56 jaar. Welke regelingen zijn er nog meer mogelijk? Er is een STAP-budget: jaarlijks tot €1.000,- subsidie voor scholing. Lees meer op onze pagina over subsidies.  

Teasers

Leven Lang Ontwikkelen

Onderwijs voor werknemers en particulieren. LLO-scholing op mbo-niveau.

Subsidies

Er zijn mogelijkheden om scholing te financieren vanuit de overheid. 

Testimonials

Lees de verhalen van onze deeltijd mbo-studenten en laat je inspireren. 

Teasers

Werken & Leren

Een goede opleiding is belangrijk voor het vinden én houden van werk.

Deeltijd mbo

Leer je beter door te doen? Dan past deeltijd mbo (BBL) bij jou.

Aventus Lyceum (vavo)

Alsnog je vo-diploma (mavo, havo, vwo) halen?