Feestelijk ontbijt met collega's - Aventus 25 jaar

ontbijt 25 jaar

Wat een feestje was het om maandag 26 augustus met ruim 900 collega’s het nieuwe schooljaar en het 25-jarig bestaan van Aventus te starten! De energie was direct voelbaar.

 

De Hi Street op de hoofdlocatie in Apeldoorn was omgetoverd tot een grote, gezellige ontbijttafel, waar collega’s elkaar ontmoetten en vakantieverhalen deelden. Na inspirerende speeches van het College van Bestuur, Ellen Marks en Raimond Bartelink, volgde een knallende opening met confetti, de beats van een brassband en jubileum-banners die het hele jaar de Hi Street zullen kleuren. 

25 jaar aventus

Ellen Marks, voorzitter van het college van bestuur, sprak met enthousiasme: “We gaan van ons jubileumjaar een feestje maken en blijven investeren in de toekomst van onze studenten, leerlingen en onze collega’s. We zijn al 25 jaar de opleider in de regio, in nauwe verbinding en samenwerking met onze partners zoals bedrijven en gemeentes. Daar zijn we trots op!”

 

Daarnaast staat het standbeeld van de mbo-ambassadeur, dat het vakmanschap van het mbo symboliseert, de komende maand bij Aventus.

 

De verhalen en foto’s van 25 jaar Aventus, evenals mooie gesprekken tussen (oud)collega’s, (oud)studenten en partners, zijn vanaf nu te vinden op de jubileumpagina van Aventus. 

25 jaar aventus