Iris van Beek schittert met overwinning in verkoopwedstrijd in Duitsland

In een spannende verkoopwedstrijd waar Nederlandse en Duitse studenten uit de grensstreek aan deelnemen, heeft Iris van Beek de hoofdprijs binnengesleept. Met haar uitzonderlijke talent en vastberadenheid heeft ze de beker verdiend door een verkoopgesprek te voeren met een Duitse klant.

 

Spannende competitie

De competitie begon met ruim 30 getalenteerde Retail & Ondernemerschap-studenten die streden in de halve finale, en van daaruit wisten 5 Nederlandse studenten zich te kwalificeren voor de grote finale. Onder hen waren maar liefst 3 studenten van Aventus: Danylo Bril, Brigitte de Hoog en natuurlijk Iris van Beek. Alle deelnemers hebben een buitengewone prestatie neergezet!

Iris, die de BBL-opleiding Retailmanager volgt en bij Willemsen werkt, heeft tijdens de finale haar verkoopskills laten zien door bloemen en vazen te verkopen met een ongekend enthousiasme. Binnen slechts 7 minuten wist ze haar hele kraam leeg te verkopen, inclusief de vazen en andere accessoires. Iris vertelt enthousiast aan haar docent: ‘het was echt een geweldige ervaring, ik had niet verwacht dat ik zou winnen en ik kijk er met een goed gevoel op terug. Ik heb geleerd dat plezier in je werk perfectie maakt in het werk. 

 

De overwinning

De weg naar de overwinning was intensief en gevuld met een goede voorbereiding. Op 27 februari vertrok Iris samen met haar medestudenten en docenten richting Kalkar voor 2 dagen en daar vonden de voorrondes plaats. Op 14 maart vond de finale plaats in de Stadthalle Kleve, Duitsland, waar Iris haar triomf bezegelde.

 

Euregio

Deze internationale ervaring is mede mogelijk gemaakt met subsidie van Euregio. Meer weten? Kijk op Euregio.

Met haar prachtige prestatie heeft Iris haar vaardigheden in de schijnwerpers gezet en wij zijn onwijs trots op haar! Gefeliciteerd Iris!