Overslaan en naar de inhoud gaan

Volg de voortgang van je kind: Maak gebruik van ons ouderaccount

Als ouder/verzorger speel je een belangrijke rol in het leven van je kind, ook tijdens hun studie. Daarom bieden we bij Aventus de mogelijkheid om online mee te kijken met de voortgang van je kind via ons studentinformatiesysteem; Osiris.

Met het ouderaccount van Osiris krijg je toegang tot waardevolle informatie zoals het rooster, de studievoortgang, contactpersonen en de optie om ziekte/verlof te melden. Zo blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de school en kun je eventueel verzuim of studieresultaten van je zoon of dochter in de gaten houden.

Testimonials

Tot de 18e verjaardag van je kind heb je automatisch toegang tot het ouderaccount. Op het mailadres van de eerste contactpersoon ontvangen ouders/verzorgers automatisch een mail om het ouder-account te activeren. 
Na de 18e verjaardag wordt de pagina automatisch geblokkeerd, tenzij de student ervoor kiest om jou als ouder weer toegang te geven. Rondom de 18e verjaardag ontvangen jullie hierover meer informatie.

Heb je vragen of hulp nodig bij het gebruik van het digitale volgsysteem van onze studenten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Toch nog een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice. Bekijk hier voor de bereikbaarheid.