Iets voor jou?
Sta jij graag in de keuken en wil je van koken je beroep maken? Wil je de kneepjes van het vak leren van ervaren chefs en ervaring opdoen in de keuken van een restaurant of cateringbedrijf? Als zelfstandig werkend kok maak je creatieve gerechten en leer je koken volgens professionele standaarden. En je ontwikkelt leidinggevende capaciteiten om een keuken efficiënt te runnen.
Deze opleiding is ideaal voor mensen die graag actief leren en al snel een bijdrage willen leveren in een professionele keukenomgeving.
Het eerste leerjaar wordt aangeboden in de BOL variant: je gaat 3 dagen naar school voor theorie en praktijk en loopt 2 dagen stage. Vanaf het 2e leerjaar vervolg je de opleiding in de BBL variant. Je gaat dan 1 dag per week naar school en daarnaast werk je 4 dagen in een erkend leerbedrijf. Je bent dan werknemer en je verdient dan ook een salaris.
Bij deze opleiding kan je niet in februari 2025 starten. Meld je nu al wél aan voor de start van deze opleiding in augustus 2025. Doe je dit vóór 1 april 2025, dan is je plek gegarandeerd, mits je voldoet aan de toelatingseisen en het niet gaat om een numerus fixus-opleiding.
Augustus 2025