Nieuwe sectordirecteur Basis & Lyceum | Tom Gesgarz

sector directeur Tom Gesgarz

Per 1 augustus 2024 start Tom Gesgarz als nieuwe directeur van de sector B&L. Hij volgt Sylvie Deenen op, die per 1 augustus vertrekt bij Aventus. Dankzij zijn ruime ervaring in het onderwijs als docent en teammanager, zijn kennis van de sector en Aventus en zijn realistische blik, is er alle vertrouwen in Tom. “We zijn trots dat we een interne kandidaat hebben kunnen benoemen en zijn ervan overtuigd dat hij deze functie op zijn eigen manier succesvol gaat vervullen", vertelt een enthousiaste Ellen Marks, voorzitter van het college van bestuur van Aventus.

 

Tom: “Ik ben als docent gestart in het voortgezet onderwijs en vier jaar geleden begonnen bij Aventus, eerst als docent en later als teammanager bij Basis & Lyceum. Het bieden van kansen aan deze doelgroep en het betekenisvol maken van onderwijs geeft mij veel energie. Vanuit mijn nieuwe rol hoop ik samen met collega's de ingeslagen weg verder te ontwikkelen. Ik wil ook graag Sylvie Deenen bedanken voor alles wat zij voor de sector en Aventus heeft betekend.” Daar sluiten wij ons bij aan en wensen Sylvie veel plezier in haar verdere loopbaan. 

 

Tom vertelt verder: “Bij de sector Mbo Basis & Lyceum draait alles om aandacht, maatschappelijke betrokkenheid en meedoen. We geven onze studenten de belangrijkste basisvaardigheden mee, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Op sociaal én economisch gebied. Ik kijk er naar uit om hieraan bij te dragen in de rol van sectordirecteur.”

 

Wij feliciteren Tom met deze nieuwe functie en wensen hem veel succes!