Iets voor jou?
Probeer je graag hapjes uit? Heb je een koksdiploma, ben je een leider & blijf je altijd koel? Wil jij écht als een vakvrouw/man werken in een professionele keuken van bijvoorbeeld een mooi restaurant dan is de opleiding Zelfstandig werkend kok wellicht wat voor jou!
Je leert niet alleen het maken van mooie gerechten, maar ook op een professionele manier gerechten bereiden d.m.v. Mise en Place (voorbereidingen) en het uiteindelijk samenstellen (dresseren) van gerechten en componenten (groenten, aardappelen, salades, sauzen etc.) Maar denk ook bijvoorbeeld aan kosten berekenen van een gerecht en het inkopen hiervan.
Bij deze opleiding kan je niet in februari 2025 starten. Meld je nu al wél aan voor de start van deze opleiding in augustus 2025. Doe je dit vóór 1 april 2025, dan is je plek gegarandeerd, mits je voldoet aan de toelatingseisen en het niet gaat om een numerus fixus-opleiding.
Augustus 2025