Overslaan en naar de inhoud gaan

Leven Lang Ontwikkelen

Talent vinden

Mbo voor volwassenen

Aventus biedt mbo-scholing voor volwassenen aan. Het aanbod bestaat uit cursussen, (deel)certificaten, praktijkverklaringen en (InCompany) deeltijd mbo-opleidingen (BBL). Ook wel Leven Lang Ontwikkelen (LLO) genoemd vanuit de overheid. Nu de arbeidsmarkt, zeker met de technologische innovaties, sterk verandert kijken we naar welke banen er bijkomen en welke er juist verdwijnen. Daar spelen wij op in met ons onderwijs. Leven Lang Ontwikkelen laat volwassenen meebewegen met de aanhoudende veranderingen.

Ons uitgangspunt is het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van de cursist of studerende. Aventus begeleidt deelnemers in gepaste scholing. Een traject op maat is een mogelijk.
 

De voordelen van een Leven Lang Ontwikkelen traject bij Aventus

  • Aandacht voor de professionele ontwikkeling 
  • Vergroot de inzetbaarheid van personeel 
  • Goed bereikbaar voor deelnemers woonachtig of werkzaam in de regio 
  • Mogelijkheid om op maat gemaakte trajecten te volgen

Zo werkt 'Leven Lang Ontwikkelen'-scholing bij Aventus

Wil jij je laten bijscholen of juist omscholen? Met een open inschrijving meld jij je aan om een opleiding, (deel)certificaat of cursus te volgen. Wanneer je start is afhankelijk van het aantal aangemelde deelnemers en het aanbod van de opleiding of cursus. Bekijk de scholingsmogelijkheden in de button hieronder. 
 

Werkgever
Als werkgever kun je een scholingsvraag hebben voor jouw medewerkers. Bij Aventus is een traject op maat voor jouw bedrijf of instelling mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met onze relatiemanagers om samen te kijken naar de mogelijkheden in inhoud, opzet, duur, locatie en tijdstip.

Subsidie

Er zijn subsidies beschikbaar om scholing mogelijk te maken. Dit biedt kansen! Denk aan het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O fonds). Maar ook voor werkgevers die een leerwerkplaats aanbieden zijn subsidies beschikbaar.