Overslaan en naar de inhoud gaan

Leven Lang Ontwikkelen

Talent vinden

Scholing voor volwassenen

Aventus biedt Leven Lang Ontwikkelen (LLO)-scholing op mbo-niveau aan. Het bestaat uit cursussen, (deel)certificaten en (InCompany) mbo-opleidingen voor volwassenen. Nu de arbeidsmarkt, zeker met de technologische innovaties, sterk verandert kijken we naar welke banen er bijkomen en welke er juist verdwijnen. Daar spelen wij op in met ons onderwijs. Leven Lang Ontwikkelen laat volwassenen meebewegen met de aanhoudende veranderingen. Op naar een Leven Lang Leren!

Ons uitgangspunt is het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van de cursist of studerende. Aventus begeleidt de deelnemers in gepaste scholing. Een BBL-traject, derde leerweg, een certificaat of praktijkverklaring. Ook een traject op maat is mogelijk.
 

De voordelen van een leven lang leren traject bij Aventus

  • Aandacht voor de professionele ontwikkeling 
  • Vergroot de inzetbaarheid van personeel 
  • Goed bereikbaar voor deelnemers woonachtig of werkzaam in de regio 
  • Mogelijkheid om op maat gemaakte trajecten te volgen

Zo werkt 'Leven Lang Ontwikkelen'-scholing bij Aventus

Als grootste mbo-onderwijs aanbieder in de Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen) vinden wij ons onderwijs voor volwassenen belangrijk. Vind ons LLO-aanbod via onderstaande button.
 

Werkgever
Als werkgever kun je een scholingsvraag hebben voor jouw medewerkers. Bij Aventus is een traject op maat voor jouw bedrijf of instelling mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met onze relatiemanagers om samen te kijken naar de mogelijkheden in inhoud, opzet, duur, locatie en tijdstip.
 

Particulier
Wil jij je laten bijscholen of juist omscholen? Met een open inschrijving meld jij je aan om die opleiding, (deel)certificaat of cursus te volgen. Wanneer je start is afhankelijk van het aantal aangemelde deelnemers en het aanbod van de opleiding of cursus. Bekijk alle LLO-mogelijkheden voor particulieren hier. 

Subsidie

Er zijn subsidies beschikbaar om Leven Lang Leren mogelijk te maken. Dit biedt kansen voor zowel werkgevers en particulieren. Denk aan het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O fonds) en subsidies voor werkgevers die een leerwerkplaats aanbieden.