De stappen na je aanmelding 🎈

Wat leuk, je hebt je aangemeld voor een opleiding! 

 

Je bent nu vast benieuwd hoe wij aan de slag gaan met je aanmelding. Bekijk de video of check de stappen hieronder. 

Heb je vragen over je aanmelding? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag. Of bekijk onze veelgestelde vragen over het aanmelden.

 

 

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Teasers

#1 📧

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even je spambox.

#3 ☎️

Het kan natuurlijk zo zijn dat je wat extra hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld met het kiezen van de juiste opleiding of omdat je je voor meerdere opleidingen hebt aangemeld. Een loopbaanexpert neemt dan contact met je op.

Heb je een andere hulpvraag of heb je extra begeleiding nodig (bijvoorbeeld omdat je chronisch ziek bent of om een andere reden), dan neemt een begeleidingsdeskundige contact met je op.

#4 💻

Kom je van de havo of van een andere mbo-school? Dan heb je misschien recht op vrijstelling(en). Het onderwijsteam van de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld neemt contact met je op.

#5 💬

Heb jij je aangemeld voor een niveau 1 opleiding of de vavo? Dan wordt er contact met je opgenomen voor een intakegesprek!

#6 🎉

Er komt nogal wat kijken bij een aanmelding. Maar ben je voorlopig geplaatst? Dan feliciteren we je graag en word je uitgenodigd voor het welkomstmoment van jouw opleiding! Tot snel @Aventus!