Aventus innoveert

Hoe houden we ons onderwijs toekomstgericht? We vinden dat innoveren onmisbaar is voor de toekomst van onze studenten en de arbeidskansen in de Stedendriehoek. We trekken op met de partners in de regio en gaan samen hiermee aan de slag. Alleen zo houden we ons onderwijs toekomstgericht.

In al onze beroepsopleidingen krijgt duurzame innovatieve technologie prioriteit en leren onze studenten creatief en ondernemend te zijn. Onze studenten hebben deze bagage nodig om straks in hun eigen werkveld en op hun eigen niveau de vraagstukken van morgen op te lossen.

We leren niet alleen in onze school, maar halen de wereld naar binnen en gaan actief naar buiten. Wij dagen studenten uit om het onbekende op te zoeken en nieuwe wegen te bewandelen. We omarmen innovatieve ideeën. Pionieren kan, mag en moet. Lees hier over de projecten – vaak samen met partners in de regio Stedendriehoek – waarmee we ons onderwijs continu verbeteren.

Teasers

Onderzoek in het mbo

Een belangrijke manier waarop onderzoek binnen het mbo wordt vormgegeven, is via practoraten. Bij Aventus omarmen we deze benadering van onderzoek en integreren we practoraten in ons onderwijslandschap.

Hackaton of creathon

Wha's the solution? Be creative!

Social robots in het mbo

Robot Nao helpt mbo-studenten

Teasers

Top-college

Talent Ontmoet Praktijk in sector Zorg & Welzijn

Meer innovatie bij Z&W

Samen met de instellingen in de regio 

Domotica huis

Zorg verlenen met hulp van innovatieve technologie