Overslaan en naar de inhoud gaan

Goedkoopste kapsalon van Apeldoorn en Deventer

Gesloten

Vanwege de afronding van het schooljaar zijn beide kapsalons op dit moment gesloten. In de week van 2 september zijn beide kapsalons weer open. 

Toe aan een nieuwe look? Coupe weer in model krijgen? Of een kleurtje in het haar laten doen? Als u daarvoor een scherpe prijs wilt betalen, gaat u naar de praktijksalon Aventus in Apeldoorn of Deventer. Hier verzorgen studenten uw haar tot in de puntjes, letterlijk en figuurlijk.


Apeldoorn

  • Donderdag en vrijdag: 9:00 uur tot 16:00uur

Alleen op deze tijden zijn wij telefonisch bereikbaar. De salon is open tijdens het schooljaar, dus niet in de schoolvakanties.

Laan van Mensenrechten 500 in Apeldoorn
088 - 283 6222

Voor de salon in Apeldoorn kan je een afspraak maken via een boekingssysteem. Scan de QR code en boek je afspraak.

    QR code kapsalon Apeldoorn
 

Deventer

  • Donderdag van 9.00 - 14.30 uur.

Op deze tijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar. De salon is open tijdens het schooljaar, dus niet in de schoolvakanties.

Snipperlingsdijk 1 in Deventer
088 - 283 6532

Voor de salon in Deventer kan je een afspraak maken via een boekingssysteem. Scan de QR code en boek je afspraak.
QR salon Deventer

Mooie coupe én prijs

Gun hier uw haar weer een frisse uitstraling en studenten groeiruimte. Want de praktijksalon Aventus is een leerbedrijf van onze school. Onze studenten leren hier de fijne kneepjes van het vak. Want er werken alleen studenten die al een behoorlijk stuk van hun opleiding achter de rug hebben. Het kost u soms iets meer tijd dan bij een gewone kapsalon. De snelheid moet immers nog groeien en af en toe vraagt een student advies bij een docent, zodat u de juiste behandeling krijgt. Daarom houden we de prijs voor u natuurlijk ook extra interessant.